DESPRE

nina

Bună ziua!

Sunt Nina Cojocaru, Director Pro Acord Consulting și vreau să vă invit la o noua serie de traininguri, venite din România.

De ce din România? Pentru ca vorbim aceiași limba, dar avem experiențe și cunoștințe diferite. Piețele de desfacere din CSI se arată tot mai riscante și imprevizibile, pe când piața UE le depășește cât cantitativ, atât și calitativ.

Vă invit sa învățam împreună regulile noului joc – afacerea in UE. Faptul că vorbim engleza, franceza, germana sau italiana e doar primul pas spre a înțelege partenerii potențiali din Vest. Trebuie să le înțelegem mentalitatea și strategia de construire a afacerii.

Tehnici de Negocieri este primul training din aceasta serie și tratează unul dintre cele mai cruciale momente dintr-o afacere. Este ca o răscruce care duce fie spre succes, fie spre rateuri.

Extreme Training, compania care ne oferă seria de cursuri, are o vasta experiență in domeniu și este printre puținele acreditate de Ministerul Educației al României, ceea ce înseamnă că diplomele emise sunt recunoscute pe tot spațiul UE.

Vă invit sa încercați o nouă direcție și să creați o nouă afacere împreună cu noi!

 

Jon_Kirsch's_Signature